Combo-kasvatit voittivat avauslähdöt Turussa ja Rättvikissä. Birgit Combon Kasvattajakruunun karsintavoiton jälkeen Axel Combo starttasi Rättvikissä. 3-vuotias Maharajahin poika voitti lujalla volttiajalla 14,7/2160m.

Janne Korpi ajoi Axel Combon takamatkalta aikaisin johtohevosen rinnalle. Porukkaa vetänyt Readly Lavec (Bird Parker) ja Axel Combo taistelivat tiukasti voitosta. JKK Sports Oy:n ja Einari Vidgren Oy:n omistama Axel Combo runnoi ykköseksi, päätöspuolikas oli 10,5-vauhtinen. Star-Racingin ja Wipunen Varainhallinta Oy:n kasvattama ori jatkaa ilman tappioita kahden kilpailun jälkeen.

Janne Korpi kaartoi voittajaesittelyyn myös Axel Combon isoveljen Qvidja’s Firstin kanssa. Timokon 5-vuotias poika kiri ykköseksi ajalla 13,6a/2140m.

Suomalainen yllätysvoitto saatiin torstaina Bollnäsissä. Janne Soronen piilotti Katja Melkon valmentaman Love No Painin sisäradalle tammojen ryhmässä. Kiritilaa tuli viime hetkillä, ja Fincumet Groupin ja Scuderia Powerin 4-vuotias tamma pinkaisi terävästi ykköseksi ajalla 15,0a/2640m. ”Olen tosi tyytyväinen tamman esitykseen. Se on juossut kovissa lähdöissä Stochampionatetin ja tammaderbyn karsinnoissa. Nyt tarjosin sille nätin juoksun, ja se toimi”, Soronen iloitsi.