Ruotsin kriterium-viikonloppu alkaa torstaina Kriterieauktionilla. Ensimmäinen varsa astuu kehään klo 20 Suomen aikaa. Kolmen päivän aikana on tarjolla noin 400 varsaa. Luettelossa niitä on 409. Kylmäverisiä on 8 ja uutuutena muutamia estesukuisia SWB-ratsuvarsoja.

Huutokaupasta vastaa kasvattajayhdistys ASVT:n omistama Trottex Ab. Huomenna perjantaina aloitetaan klo 19 Suomen aikaa (Ruotsin aikaa klo 18)  ja lauantaina vasta klo 21 (klo 20 Ruotsin aikaa). Varsat ovat nähtävinä Solvallassa klo 14 (klo 13 Ruotsin aikaa) lähtien.

Huutokauppapaikka sijaitsee raviradan pääportin edustalla olevalla parkkialueella. Luettelon kartan mukaan huutokauppa-areena on Solvallan radalle johtavan Travbanevägenin ja Bällstavägenin risteyksen tuntumassa.

Isäoreista hallitsee Maharajah 22 jälkeläisellä. The Bankin toisesta ikäluokasta on myynnissä 15 varsaa. Isojen ikäluokkien oriit SJ’s Caviar (14 jälk.), Infinitif (13) ja Quite Easy (11) näkyvät myös vuoden viimeisessä suuressa varsahuutokaupassa. Andover Hallista on tarjolla 10 varsaa ja 9 sen pojasta Brad de Veluwe.

Vanha ranskalaischampion Love You on edustettuna 9 varsalla, samoin Orlando Vici. Ready Cashin pojilla Djali Bokolla ja Readly Expressillä on myös 9 jälkeläistä esillä. Bold Eaglesta on luettelossa 5 varsaa. Itse Ready Cashistä ei ole yhtään jälkeläistä, Muscle Hillistä löytyy yksi orivarsa.

Huutokauppaluetteloon pääset tästä

Livelähetys alkaa klo 20