Valley Media Oy:n ja Veijo Heiskasen omistama 3-vuotias Kurri Jari Boko aloitti uransa vakuuttavalla voitolla Åbyssä. Ensimmäinen ennätys kirjoitetaan numeroin 16,2/2140m. Ykköspalkinto oli 50 000 kruunua.

André Eklund otti alun rauhallisesti voltin vitosradalta. Vähitellen Kurri Jari Boko eteni toiseen pariin ulos. Loppusuoran alussa Eklund käänsi Make It Happenin pojan kiriin, ja maisema vaihtui. Kurri Jari Boko paineli varmasti ykköseksi. Onkel Investin Fazimo (Formula One) laukkasi.

Omistajat Satu ja Pasi Laakso olivat paikalla ja juhlimassa voittoa. ”Ostimme Kurri Jari Bokon Veijon kanssa, kun se oli kuukauden ikäinen, ja ihan vain nimen perusteella. Varsan näimme vasta paljon myöhemmin. Kurri Jari Boko oli meillä Suomessa opetettavana, ja tuli sen jälkeen Veijolle. Hienosti alkoi ura”, Satu Laakso iloitsi. ”Kurri Jari Boko lämmitti hyvin, ja startissa se näytti olevansa oikea kilpahevonen. Hienoa aloittaa ura 16-ajalla täydellä matkalla”, kommentoi Eklund, joka tuli ohjastajaksi Peter Ingvesin tilalle.

Onkel Investin Plan B paransi mailin ryhmässä ennätystään sekunnilla, mutta tulos 13,4a riitti vain kakkossijaan. Ville Karhulahden ajama Plan B johti. Rinnalle rymistellyt Rexine meni lopussa väkisin ohi.