Anders Malmrot lupasi julkistaa päivän toisen Elitloppet-hevosen tiistai-iltana. Kutsu meni tanskalaisen Steen Juulin Takethemille, ja sen taustavoimat vastasivat myöntävästi.

Takethem tuli sunnuntaina toiseksi Cyber Lanen voittamassa Copenhagen Cupissa. Juul hyrisi tyytyväisyyttä startin jälkeen ja kertoi, että hevosessa oli juuri oikeanlaista painetta. Hän lisäsi ettei pistäisi vastaan, jos Takethem saisi Elitloppet-kutsun. Juul korosti kuitenkin, että omistajat saavat päättää jatkosta.

Takethem (From Above) on 8-vuotias tanskalaisori, joka oli Elitloppetissa jo viime vuonna. Se oli viides Bold Eaglen voittamassa karsinnassa ennätyksellään 09,2a/1609 metriä. Takethemin voittosumma on 2,7 miljoonaa Tanskan kruunua, sillä on 19 voittoa ja 19 totosijaa 49 startissa.

Kutsu meni Tanskaan tiistaina iltapäivällä. Malmrot kertoi, että Juul soitti illansuussa ja kiitti kutsusta. Nyt lähtölistalla ovat seuraavat kymmenen hevosta: Uza Josselyn, Bold Eagle, Propulsion, Maori Time, Ringostarr Treb, Pastore Bob, Nadal Broline, Volstead, Dreammoko ja Takethem.

Expressen Sport -sivusto paljasti tiistai-iltapaäivällä Cyber Lanen suunnitelmat. Johan Untersteiner ilmoitti, ettei ruuna lähde mukaan Elitloppetiin vielä tänä vuonna. Hän kertoi, että se saa palautua Kööpenhaminan kisasta rauhassa. Kesän suunnitelmiin kuuluu 5-vuotislähtö Jubileumspokalen elokuussa Solvallassa ja mahdollisesti MM-lähtö Yonkers International myöhemmin syksyllä.