Suomalaisten 3-vuotiaat tammat ravasivat voittoja perjantaina. Oraviston Talli Oy:n Lara Boko nappasi ykkösen Solvallan lounasraveissa. Jokikunnan Tilan ja Star-Racingin Magic Madonna oli paras Rommessa.

Mika Forss suunnisti Lara Bokolla keulaan. Djali Bokon tytär veti avauskierroksen 15,6-vauhtia. Timo Nurmoksen valmentama tamma piti paikkansa ja viiletti 60 000 kruunun voittoon ajalla 14,2a/2140m. Lara Boko on kilpaillut viisi kertaa ja voittanut neljä starttia. Isabella Tervonen on voittajan hoitaja.

”Lara Boko on kyvykäs. Tänään homma helpottui, kun saimme keulat aikaisin. Uffen (Black Magic Eyes/Ulf Ohlsson) hevonen tuli rinnalle, mutta meillä oli ote koko ajan”, Forss sanoi.

Romme toimi isäntäratana illan Toto64-kierroksella. Pekka Korven valmentama Magic Madonna kilpaili E3 Bonus -lähdössä. Ulf Ohlsson ajoi tamman juoksuradalta varmasti johtopaikalle. Avauskierros hölkättiin 19,5-kyytiä, kun rinnalle kiertynyt Izor Sisu ei vaatinut vauhtia.

Magic Madonna paineli varmasti 40 000 kruunun voittoon ajalla 16,8/2140m. Suvi Paloaho on voittajan hoitaja. Suomeen tuli kaksoisvoitto. Stall Macapellin Izor Sisu pinnisti kakkoseksi. Pasi Aikio on Django Riffin pojan valmentaja.

“Magic Madonna oli oikein hyvä. Sillä on lähtöjä Ruotsissa. Voi olla, että tulemme Suomen ikäluokkakisoihin vasta Teivon Kriteriumiin”, Janne Korpi mietiskeli,