Bjerke ajoi V75-yhteiskierroksen Ruotsin kanssa. Kun kaksi kovaa ravipelimaata yhdistivät voimansa, vaihto nousi yli 10 miljoonan euron. Norjalaiset huippuhevoset Lionel ja Ferrari B.R. tähdittivät kierrosta.

Omistaja Göran Antonsen istui Lionelin rattailla. Hän ajoi Daniel Redénin valmentaman 7-vuotiaan oriin johtopaikalle alkurynnistyksen jälkeen. Lionel hallitsi ja voitti varmasti. Antonsen aloitti tuulettamisen jo reilusti ennen maalia. Se oli kostautua, sillä Lionel vastasi laukalle, tosin vasta maalin jälkeen. Timo Nurmoksen valmentama Zenit Brick kiri tuulispäänä ja ehti kakkoseksi. ”Lionel lähtee kohti Ranskaa noin viikon kuluttua ja osallistuu Ameriquen esikisoihin. Björn Goop ajaa Pariisissa”, Redén sanoi ATG Liven lähetyksessä.

ME-ravuri Ferrari B.R. joutui avaamaan 4-vuotiaiden Axel Jensens Minnelöpissa avauspuolikkaan 08,8. Muscles Yankeen poika piti paikkansa maaliin saakka ja voitti hienolla ajalla 11,0a/1609 metriä. ”Kunto ei ole enää huipussaan, Ferrari on kilpaillut maaliskuusta asti. Tänään ajoi alun ja avauskaarteen niin kovaa, kuin uskalsin ja testasin lähtönopeutta”, Per Oleg Midtfjeld kertoi. Kaj Widell ohjasti Bravivivicimon voittoon johtohevosen rinnalta tammojen Axel Jensens –lähdössä. Nurmoksen ja Kuislan Bugatti Brick laukkasi lähdössä.