Lionel voitti Prix de Parisin.

Kansansuosikki Bold Eagle matkasi suurimman osan Prix de Parisin 4150 metristä toisessa ulkoparissa. Kun Franck Nivard käänsi oriin viimeisessä kaarteessa hyökkäykseen, valtasi Vincennesin hurmio. Bold Eagle näytti kirivän vääjäämättömästi historialliseen Prix d’Ameriquen, Prix de Francen ja Prix de Parisin -triplaan. Raivoisa huuto päättyi kuin seinään, ja Ranskan sekä Bold Eaglen liput laskeutuivat lerpalleen, kun Örjan Kihlström kiritti Fabrice  Souloyn valmentaman norjalaisen Lionelin suursuosikin ohi. Kansa ei kuitenkaan hylännyt suosikkiaan, sillä Bold Eagle sai voittajakehässä aivan eri luokan aplodit, kuin itse voittaja Lionel.

Voittaja ei kuulunut syntymämaassaan Norjassa ikäluokan aivan terävimpään kärkeen, se oli mm. Derbyssä viides, mutta on tehnyt Ranskassa huiman nousun. Se aloitti viime vuonna, viisivuotiaana, Ranskassa 50 000 euron voittosummalla, kun tänään napsahti tilille 180 000 euroa lisää, ylittää Lionelin voittosumma jo 700 000 euroa. Ilman suomalaista osaamista ei tänään Prix de Parisia juhlittu, sillä voittajan hoitaja on Vilja Paunonen. Lionelin voittoaika tänään oli 14,8/4150m.

Keskiviikon Hevosurheilussa lisää Prix de Parisista.

Mahdoton on tapahtunut, Lionel kirii Bold Eaglen ohi.Mahdoton on tapahtunut, Lionel kirii Bold Eaglen ohi.
Fabrice Souloy, Lionel Ja Vilja Paunonen.Fabrice Souloy, Lionel Ja Vilja Paunonen.
Örjan Kihlström on monen mielestä maailman paras kuski, ja näin ajattelevat saivat jälleen mielipiteelleen tukea.Örjan Kihlström on monen mielestä maailman paras kuski, ja näin ajattelevat saivat jälleen mielipiteelleen tukea.
Ranskan ja Bold Eaglen liput liehuivat vielä, kun hevoset saapuivat viimeiseen kaarteeseen.Ranskan ja Bold Eaglen liput liehuivat vielä, kun hevoset saapuivat viimeiseen kaarteeseen.