Bee A Magician ja Shake It Cerry kohtasivat Mohawkin 7/8 mailin mittaisella raviradalla lähdössä 5.

Katso videolta Bee A Magicianin loisto

Mohawkin ravirata näytti suurten ravitähtien Bee A Magicianin ja Shake It Cerryn finaalin suorana verkkosivullaan. Myöhemmin kilpailun voi katsoa Youtubesta löytyvästä videoarkistosata.

Brian Sears ja Bee A Magician lähtivät radalta viisi sekä Yannick Gingras ja Shake It Cerry radalta kolme finaaliin, joka oli ravien viides lähtö.

"En voi sanoa, että lähdemme voittamaan Bee A Magiciania. Se on yksi parhaista näkemistäni ravitammoista", menestysvalmentaja Jimmy Takter kertoi USTA:n tiedottajalle Ken Weingartnerille. "Yritän herätellä Shake It Cerryä hieman terävämmäksi kilpailuun, mutta meillä on vielä sekunti tehtävänä."

Kilpailun jälkeen ihailtiin entistä enemmän vain yhtä hevosta - supertamma Bee A Magiciania. Se voitti kilpailuennätyksellä 1.51,1 eli 1.09,1. Shake It Cerry ei päässyt haastamaan. Se jäi liian pitkäksi aikaa johtavan taakse pussiiin.

Katso itse Brian Searsin ajokin ylivoimaa kilpailuvideolta täältä.

Mohawkin oriiden ja ruunien suurkilpailussa ottivat yhteen karsintojen voittajat French Laundry ja Canepa Hanover. Hevosurheilun verkkosivulla karsinnoista aiemmin kirjoitetun löytää täältä.

Kilpailusta tuli laukkojen muodossa molemmille ennakkosuosikeille waterloo ja yllätysvoittoon ehti Hemi Seelster kertoimella 77,55. Suosikkien valmentaja Jimmy Takter ehti itse ajamansa Bankin hyvällä loppukirillä toiseksi.

Kilpailun videon löytää täältä.

Burken tallin Luminosity juhli Yonkersissa

Yonkersissa yöllä jännitettiin suomalaishevosen Outburstin puolesta. Se juoksi lähdössä numero viisi. Radan verkkosivun suora live-lähetyksen jälkeen kilpailun löytää samalta sivulta videoarkistosta (valitse lähtö 5) täältä.

Outburst jäi ykkösradalta sisälle pussiiin ja Jeff Gregoryn ajokille kilpailusta tuli pelkkä preparé tuleviin koitoksiin. Se jäi viimeiseksi kun suosikki, ykkösvalmentaja Ron Burken tallin Luminosity hallitsi kisaa vaikeasta lähtöradastaan 8 huolimatta.

Jl Cruze 13. voittoonsa

Meadowlandsissa Father Patrick on hävinnyt nyt kahdesti Jl Cruzelle.
Juhannusaattona Jl Cruze voitti tuloksella 1.08,9. Voitto se oli sille jo vuoden 13. täysosuma 14 kilpailusta. Syksyllä hevonen vaihtoi omistajaa Harrisburgin huutokaupassa 37 500 dollarilla.
Youtubesta voi katsoa Jl Cruzen tuoreimmat täysosumat 6.6. täältä ja 19.6. täältä.

Sebastian K koelähdössä

Lauantaina Meadowlandsin koelähdössä nähtiin Sebastian K. Se juoksi 10,7a ja päätti maltillisen alun jälkeen viimeiset 400 metriä 06,7 vauhdilla ja voitti koelähtönsä.