Iso suomalaisjoukkue kilpaili tänään Solvallassa. Jonna Irrin silmäterä So Long Losers jatkoi vahvaa menoaan ja voitti Mika Forssin ajamana. Joni-Petteri Irri on valmentaja.

Ensimmäinen lähtöyritys uusittiin, kun So Long Losers häiritsi muita. ”Hevonen oli ylilatautunut, vaihteli ratoja ja laukkasi. Onneksi lähtö uusittiin”, Forss totesi. Hyväksytyssä yrityksessä So Long Losers painui keulaan, eikä voittajasta ollut sen jälkeen epäselvyyttä. 40 000 kruunua tuli ajalla 17,3a/2140 metriä. ”Ruuna tuntui matkalla laiskalta. Kun vähän herättelin sitä, niin meno maittoi ja maalissa oli voimia jäljellä. So Long Losers kilpailee talven Ruotsissa”, Forss sanoi.
Janne Korpi ajoi 3-vuotiaiden tammojen lähdössä Queen Adelen kakkoseksi. Jorma Kontion ajama Ekebys Ia vei voiton. 2-vuotislähdössä iso mielenkiinnon kohde oli Jukurien Raviliigahevonen Tingaling. Tomi Haapion ajama ja Jouni Hillbomin valmentama tamma jäi pussiin ja tuli maaliin viidentenä. Forss-Niemisen Jillian Boko kesti johtavan rinnalta kuudenneksi.
Robin Roof jäi V65-pelin avauslähdössä kahdeksanneksi. Explosive Elvis johti mailin volttilähtöä, menetti keulat loppukaarteessa, mutta pinnisti vielä kolmanneksi. Doris Hoss jäi sisäratajuoksun jälkeen yhdeksänneksi tammalähdössä. Riikka Lehdon Golda Paris kiri Jukka Torvisen ajamana viidenneksi päätöslähdössä ohi Flynn Bokon.