Jean-Michel Bazire toi Looking Superbin keskiviikkona iltapäivällä Lavalin raveihin. Norjan ylpeys, Prix d’Ameriquen sensaatiokakkonen pyyhälsi voittoon ylhäisessä yksinäisyydessä hyvällä tuloksella 13,1/2875m.

Kuusivuotias Looking Superb (Orlando Vici) lähti 25 metrin takamatkalta ja lipui johtavan rinnalle, kun oli juostu ensimmäiset 1000 metriä. Viimeiselle kierrokselle lähdettäessä se oli siirtynyt johtoon ja jätti muut 20 metrin päähän maalisuoralla. Meno oli kepeää, eikä Baziren tarvinnut hoputtaa oriaan lainkaan.

Philippe Billardin valmentama ruotsalaistamma Nancy America (Revenue) oli toinen ajalla 14,1/2850m. Kolmaneksi tuli Franck Annen ruuna Beau de Grimoult (Pasifique Gede) tuloksella 13,6/2875m. Ykköspalkinto oli 24 750 euroa.

Looking Superbin omistaja Kolbjörn Selmer oli riemuissaan, että hevonen on toipunut mainiosti hirveän raskaasta juoksusta Prix de Parisissa. Hän kertoi TGN.no:lle, että seuraava kisa on 2150 metrin Prix de l’Atlantique 20.4. Enghienissä. Sen jälkeen suuntana on todennäköisesti Ruotsi, mutta kilpailut ovat vielä auki.