Tulokset, lähtö 4 Harrah's Philadelphia

1st Prospect Hill (2, H Muscle Hill – Louise Kemp – Crazed)
Registered Owner(s)/Lessee(s): Stroy Inc. – NJ
Breeder(s): Barbara Matthews – NJ
2nd Ginger Tree Skyr (2, H Explosive Matter – Up Front Annika – Andover Hall)
Registered Owner(s): Ginger Tree Ventures LLC – PA, Donald Marean – ME
Breeder(s): Hanover Shoe Farms Inc – PA
3rd Stonebridge Symba (2, H Yankee Glide – Armbro Vanquish – Garland Lobell)
Registered Owner(s): Thestable Symba Group – ON
Breeder(s): Angie Stiller – ON
4th Expedition (Muscle Hill-Formula Bluestone) Registered Owner(s): AMG Stable Inc. – NJ

Harrah’s Philadelphiassa torstaina nähtiin voitto 2-vuotiaalta orivarsa Prospect Hilliltä, jonka emälinja on Kemppi Stablen jalostustyötä.

PASS-lähtöjen palkintopotissa oli hieman yli 60 000 dollaria ja siitä juostiin kolmessa eri divisioonassa. Prospect Hillin (Muscle Hill) omistaa yhtiö Stroy Inc. Venäläisen Natalia Stroyn omistaman yhtiön ravureita on nähty kilpailevan paitsi Venäjällä ja USA:ssa myös Ruotsissa ja Saksassa. Stroy maksoi Prospect Hillistä 1,5-vuotiaana 130 000 dollaria Harrisburgissa.

Prospect Hill juoksi 12,0a tuhannen metrin radalla. Hevonen on Julie ja Andy Millerin tarmokkaassa valmennustallissa, joka lähtee lauantaina Hambletonianiin Stroy Inc. -yhtiön omistamalla ja niin ikään Harrisburgista 132 000 dollarilla ostetulla Met`s Hallilla.

Prospect Hillin on kasvattanut Barbara Matthews New Jerseystä. Orivarsa on emänsä Louise Kempin (Crazed) 11,3a (4) 77 923 USD esikoinen. Emä ja sen sisarukset ovat Steve Stewartin ja Kemppi Stablen USA:ssa syntyneitä kasvatteja Johnny B Kemp 11,1a 1 926 766 SEK, Hilight Kemp 11,6aly 97 097 EUR, Mac Kemp 12,0a(3) 73 163 USD, I Luv  Blackhawkred 14,1a(2) 57 030 USD, Wine About It kl14,2a(2) 4 350 USD ja The Naughty Nanny.

Prospect Hill voittaa punaisilla renkailla. Vasemmalla ulkona Expedition kirii neljänneksi.

Samassa lähdössä neljäs palkinto meni AMG Stablen omistamalle ori Expeditionille (Muscle Hill – Formula Bluestone). Sen valmennusnuotteja ovat juonimassa yhteispelillä Reijo Liljendahl ja USA:ssa huippustartin vajaassa viidessä vuodessa valmentajanuralleen urakoinut 26-vuotias Marcus Melander.

Melanderilla kilpaili toisessa divisioonassa suosikiksi vihjattu ja myös kertoimella 1,6 voittanut Demon Onthe Hill (Muscle Hill – Sabrina Hall).