Hannu Korven ajama ja Matti Lammelan valmentama Lovely Secret ravasi Ruotsin turneen toisen voiton Örebrossa. Jorma Kontio ohjasti Marko Korven valmentaman Greta Journeyn ykköseksi. Einari Vidgren Oy sai iloita Radetzskyn ja Zio Paperone Jetin voitoista.

Korpi latasi nelospaikalta keulaan. Matkalla mentiin rauhallista tahtia, kun rinnalle kiertynyt Angel Raziel ei vaatinut vauhtia. Lovely Secret piti varmasti 35 000 kruunun voittoon ajalla 15,8a/2140m. Nina Pettersson-Perklénin Angel Raziel kesti hyvin kakkoseksi Mika Forssin ajamana. Suosikki Arnie Express seurasi neljänneksi. ”Lupasin ajaa keulaan. Nyt ajoimme ilman lappuja, ja Lovely Secret pysyi rauhallisena. Tällä menolla tulee lisää voittoja”, Hannu Korpi sanoi.

Kontio ajoi Greta Journeyn johtoon ensimmäisellä takasuoralla. Sen jälkeen mentiin hölkkää, kierros 21,7-kyytiä. Greta Journey piti muut helposti takanaan ja voitti 30 000 kruunua ajalla 17,9/2140m. Suosikkeihin kuulunut Katja Melkon valmentama Love No Pain laukkasi alussa, mutta nousi sen jälkeen hyvin kuudenneksi. ”Saimme ajaa rauhallisesti eka kierroksen, loppu tultiin sitten kovaa. Greta Journey ei ole iso kooltaan, mutta juosta se osaa ja juoksupää on hyvä. Se voitti tänään voimia jäljellä”, Kontio totesi.

Einari Vidgren Oy:n ja Tero Lehterän Radetzsky aloitti Mattias Djusen valmennuksesta voitolla. Magnus A Djusen ajoi ruunan pistelähdön parhaaksi. Ilta päättyi Einari Vidgren Oy:n omistaman Zio Paperone Jetin voittoon. Maharajahin 5-vuotias poika sai prässiä loppukaarteessa, mutta piti helposti ykköseksi ajalla 17,0/2160m. “Olipa hieno hevonen. Se jäi vähän odottelemaan loppukaarteessa, mutta onneksi Jorma prässäsi, ja hevonen vastasi hyvin ja meni menojaan”, Magnus A Djuse kehui.

Suomalaisohjastaja voitti myös Östersundin lounasraveissa. Tamara Skutnabb ajoi Spero Duceren yllätysvoittoon.