Lutfi Kolgjini sai juhlia Jägersron raveissa uransa 2000. voittoa ohjastajana. Valmentajana tahti on ollut vielä huimempaa. Vuonna 2018 Kolgjini sai 3000. voittonsa valmentajana.

Kolgjini lähti Jägersron päivään 1998 voittoa uralla. Hän ajoi voiton numero 1999 3-vuotiaalla Varjak Facella. Joke Facen poika paineli uransa avauskilpailussa voittotuloksen 16,3/2140m.
Juhlavoitto tuli Neelixillä, jonka valmentaja on myös Adrian Kolgjini. Neelix johti koko matkan, ja Kolgjinilla oli aikaa jopa tuulettaa maalissa.

Lutfi Kolgjin on syntynyt vuonna 1959. Elämän alkuvuodet sujuivat entisessä Jugoslaviassa. Kun perhe muutti Malmöön, Kolgjini kiinnostui raveista ja hevosista. Mittavan uran merkittävin hevonen on Viking Kronos, jonka panosta Kolgjini on pitänyt käänteentekevänä, jotta hänestä tuli kasvattaja, omistaja, valmentaja ja ohjastaja. Ja yksi Ruotsin menestyneimmistä raviurheilijoista.

Bergsåkerissa ajettiin montéravit. Reima Kuislan Turno di Azzurra toi suomalaismenestystä. Jonathan Carre ohjasti Mika Haapakankaan valmentaman italialaisoriin kakkoseksi. Emilia Leon Sign Up Too paineli keulasta voittoon.

Lisätty Turno di Azzurra klo 18.15