Petri Salmelan Makethemark palasi tauolta loistokunnossa. Ulf Ohlssonin ajama ori voitti viimeisen Olympiatravet-karsinnan Rommessa. Mutta viikon kuluttua ajettavassa finaalissa Makethemarkia ei nähdä.

Makethemarkilla oli sisärata. Ori haparoi auton takana, eikä pystynyt taistelemaan johtopaikasta. Speedy Foxy Vicane singahti keulaan. Sorbet kiersi pitkään kolmatta ja eteni johtohevosen rinnalle. Ulf Ohlsson sai nostettua Makethemarkin sisäradalta toiselle radalle, kun West Wing laukkasi.

Sorbet ja Makethemark kävivät tiukan väännön voitosta. Anne Raatikaisen hoitama Makethemark puristi aivan viime metreillä ykköseksi ja vei 200 000 kruunua ajalla 11,4a/2140m. ”Ei ollut väliä, vaikka olisimme jääneet kakkoseksi. Pääasia oli, että Makethemark teki noin hienon juoksun. Uffen mukaan se oli alussa niin latautunut, että otti muutaman laukka-askeleen”, Salmela kertoi. ”Olympiatravetin finaaliin on vain kuusi päivää, sinne emme mene. Se olisi väärin hevosta kohtaan. Ehkä seuraava startti on kolmen viikon kuluttua ajettava Copenhagen Cup”, Salmela jatkoi. Makethemarkin nimi on ollut myös Finlandia-spekulaatioissa.