Jimmy Takterin valmentama 2-vuotias tamma Manchego (Muscle Hill) ei ole vielä kohdannut parempaansa, eikä taida pian kohdatakaan. Kymmenes voitto tuli perjantaina International Stallion Stakesin tammadivisioonassa peräti yhdeksän valjakonmitan erolla ajalla 10,1.

Manchego on sivunnut 10,1-ennätystään jo kolmesti. Sen voittosumma kohosi nyt 563 948 dollariin. Muutkin Takterin tammat tekivät loistoesityksiä, Basquiat (Cantab Hall) otti neljännen peräkkäisen ja paineli ennätyksekseen 10,1. Sen saldo on 6 voittoa ja 2 kakkosta 8 startissa. Ansiot ovat lähes 200 000 dollaria. Emänemä on huippuperiyttäjä Graceful Touch (Pine Chip), Hambo-voittaja Muscle Massiven emä. Tamman omistaa sen kasvattajan, ruotsalaisen Stefan Balazsin Order By Stable.

Kolmas tammojen divisioonavoittaja oli Chuck Sylvesterin valmentama Hey Blondie (Cantab Hall), joka meni 10,3. Sille voitto oli vuoden neljäs. Tamman emä Winbak Blondie (Muscles Yankee) on Muscle Hillin ja Diesel Donin täyssisko. Myös neljännen ISS tammalähdön voittaja on varsinainen voittokone. Norm Parkerin valmennuksesta tulee tamma Looking For Zelda (Break The Bank K), jolla on 7 ykköstä 9 startissa. Nyt se sai venyä pitäkseen takanaan Donato Hanoverin tyttäret Live Laugh Loven ja Swing It Cathyn. Voittoaika oli 10,9.

Norjalaisen Jörgen Jahre jr:n kasvattama Nixie Volo (Yankee Glide) yllätti vahvalla esityksellä suosikin Top Expectations (Cantab Hall). Se runttasi rinnalta voittoon ajalla 10,7. John Butenschoen valmentaa.