Suomalaisvaljakot menestyivät jälleen mainiosti Solvallan lounasraveissa. Katja Melkon MAS Capacity ja Iikka Nurmosen Lovemore olivat voittovuorossa.

Jorma Kontion ajama MAS Capacity näytti jo menettämään mahdollisuutensa, kun se laukkasi alussa. Kontio ajoi ensin porukan kiinni ja käänsi kiriin 700 jäljellä. Talli Massit Vähissä -omistama MAS Capacity tuli hurjasti ja voitti 40 000 kruunua ajalla 13,8a/2140m. Guilty Pleasure kesti johtopaikalta viidenneksi.

Nurmonen haki Lovemorella avauspuolikkaalla johtopaikan. Vauhti pysyi reippaana koko ajan, mutta Nettitalli Oy:n Lovemore oli hienolla menopäällä. Se jätti muun porukan jo loppukaarteessa ja voitti 40 000 kruunua kovalla tuloksella 12,9a/2140m. Casimir Tof laukkasi lähtökiihdytyksessä. Stonecapes Superb ei jaksanut johtavan rinnalta palkintosijoille.

Nurmosella oli kaksi muutakin voittoa lähellä. Amazing Warrior laukkasi jälleen lähdössä, mutta teki sen jälkeen uskomattoman juoksun ja nousi vielä kolmanneksi. Kim Erikssonin ajama Mr Southwind piti johtopaikalta ykköseksi, eikä Hannu Torvisen ajama Wingmaster päässyt hyvästä yrityksestä huolimatta ohi. Valiant Dream pinnisti viidenneksi.

Nurmosen Better Boss johti Duon kakkoskohdetta. Jörgen Westholmin väkivahva Sir Henry P. Hill eteni rinnalle ja lopussa ohi. Better Boss oli hyvä kakkonen. Golda Paris ja Leader Brodde jäivät palkintosijojen ulkopuolelle.