HIFK:n Raviliigan Mascate Match jatkaa Ruotsissa ja kilpailee ensi torstaina Örebrossa 3-vuotiaiden tammojen Breeders’ Crown -sarjan lähdössä. 

Punkarin Hevostallin sekä Maini ja Saku Mikkolan kasvattama Muscle Massin tytär lähtee Pekka Korven ajamana tavoittelemaan 110 000 kruunun ykköstä vitosradalta. Vastus näyttää sopivalta, ja Mascate Match saattaa hyvinkin jatkaa uraansa ilman tappioita.

Kolmivuotiaiden oriiden ja ruunien BC-lähdössä Korpi ajaa Qvidja’s Aapolla. Komealla voitolla kauden aloittanut Bythebook on suursuosikki.

Tammakriteriumin voittaja Conrads Rödluva palaa kilpakentille 4-vuotiaiden tammojen BC-sarjassa. Nina Pettersson-Perklenin Religious starttaa 4-vuotiaiden oriiden ja ruunien BC:ssä. Suomalaiskasvattajien Baritone Artist on yksi vastustajista.

Pettersson-Perklen on mukana isolla joukkueella. Father Allan Lay, Hijack’em ja Yeezuz kisaavat myös. Mika Forss ajaa kaikkia hevosia. Avoimessa lähdössä Daniel Redénin Perfect Spirit tekee vuoden avausstarttinsa. Viime vuoden Seinäjoen ykkönen Call Me Keeper on myös mukana.