Menhammar Stuteri järjestää ensimmäisen nettihuutokauppansa viikonloppuna. Myynnissä on 30 yksivuotiasta. Eilen ilmestyi Sweden International Yearling Salen luettelo, jossa 1-vuotiaita esitellään 142, niiden joukossa on 11 varsaa neljältä suomalaiskasvattajalta.

Menhammarin nettihuutokauppa avautuu tarjouksille perjantai-iltana klo 19 Ruotsin aikaa (klo 20 Suomessa). Sunnuntaina tulee suora studiolähetys huutokaupasta klo 18.45 alkaen (Suomessa 19.45). Ensimmäinen varsa esitellään klo 19. Se on kylmäveriori Erume (Tekno Odin). kaikkien varsojen pohjahinta on 50 000 kr.

Isäoriista Maharajah on edustettuna 11 jälkeläisellä, Readly Expressistä on 5 varsaa, Villiamista 3 ja Bold Eaglesta 2 jälkeläistä. Amerikan oriit Muscle Hill, Trixton ja Walner ovat myös varsojen isiä.

Menhammarin hienoille huutokauppasivuille tästä.

Maanantaina julkaistiin myös Sweden International Yearling Salen luettelo. Suomalaiskasvattajista ovat mukana Tapani Raunion Int. Hacienda Oy kahdella Artist-varsalla, Lars Ingman Oy tarjoaa kahden Veluwe-tammavarsan kilpailuoikeuksia, ahvenanmaalaiset Pia ja Robert Ekström kolmea Jeppas-kasvattia ja Riina Rekilän Wania Racingillä on myynnissä neljä varsaa. Niistä tamma Halley Wania (EL Titan) on Suomessa syntynyt. Marko Kreivin Göteborg Smart Repair Center Ab tarjoaa kolmea varsaa, joiden etunimenä on Pure.

Wenngarnissa aiempina kesinä järjestetty huutokauppa pidetään tänä vuonna Solvallan tallialueella tiistaina 18. elokuuta. Varsojen esittely alkaa aamupäivällä klo 10 ja huutokauppa klo 17. Seuraavana päivänä ajetaan Jubileumspokalen.

Huutokauppaluetteloon tästä linkistä.