Stefan Melanderin valmentama Milligan’s School oli murskaavan ylivoimainen Axevallalöpning-kisassa. Ulf Eriksson ajoi 200 000 kruunun ykkösen, voittotulos oli hieno 12,2a/2640m.

Eriksson ajoi johtopaikalle heti alkumatkalla. Jorma Kontio oli luvannut ladata Hachiko de Veluwella kasiradalta, ja niin hän myös teki. Suur-Hollola -voittaja ravasi ensin johtohevosen rinnalla, mutta sai selän, kun M.T.Joinville kiersi toisen jonon vetäjäksi. Hachiko de Veluwe lähti kiriin takasuoralla, mutta laukkasi ja hylättiin. Ennen tätä kilpailua ruunalla oli 11 starttia, joista 10 voittoa ja yksi kakkonen. “Hachikolla ei ollut paras päivänsä. Se meni nyt ensimmäisen kerran ilman kenkiä, ehkä syy laukkaan oli siinä”, Kontio harmitteli.

Maalisuoralla Milligan’s School jätti muut. Ulf Erikssonilla oli aikaa tuuletella jo ennen maalilinjaa. Voittaja sai kutsun Åby Stora Pris -kisaan.

Iina Aho ajoi oppikirjavoiton oppilaslähdössä. Hyvä startti takamatkalta, ja Aho ja Callmesally olivat toisessa parissa ulkona. Päätöspuolikkaalla Isä-Mikon valmentama Callmesally kiri ylivoimaiseen voittoon. Veijo Heiskasen ja Ensio Mäntylän Zizou teki vahvan juoksun Klass I:ssa. Henna Halme ajoi sen johtavan rinnalta kolmanneksi. Keulassa ravannut Marcello Wibb meni ykköseksi. Barack La Marc toi Heiskasen talliin voiton montélähdössä. Nurmos-Kontion Gloria Web kiri takamatkalta viidenneksi 5-vuotiaiden tammojen lähdössä ja juoksi ajan 13,3/2160m. Lähtö oli Gloria Webin ensimmäinen volttilähetyksellä. “Tamma lähti takaa ja teki hyvän kirin”, Kontio totesi.