Stefan Melanderin Milligan’s School kiri terävimmin Jämtlands Stora Pris -lähdössä Östersundissa ja vei 700 000 kruunun voiton ajalla 11,0a/2140m. Elitloppetissa mukana olleet valloittivat kärkisijat, kun Double Exposure oli kakkonen.

Örjan Kihlström pamautti Double Exposuren kärkeen. Carl Johan Jepson sai Milligan’s Schoolin johtohevosen taakse.
Juoksun yksi ratkaisunpaikka oli toisella puolikkaalla. Jorma Kontio käänsi Volnik du Krasin reissuun, mutta johtavan rinnalla ravannut Mindyourvalue W.F. vastasi. Robert Bergh ei halunnut Italian hevosta eteensä, ja Kontio joutui pakittamaan hännille. Avauskierros mentiin hurjasti 10,9.

Maalisuoralla Milligan’s School sai kiritilaa ja singahti ykköseksi. Double Exposure kesti hyvin kakkoseksi, vaikka joutui matkalla puolustamaan johtopaikkaansa pariin otteeseen. Sweden Cupin sankari Queer Fish nousi kolmanneksi.

Milligan’s School viihtyy Norrlannin suurlähdöissä. Viime vuonna se voitti Sundsvall Open Trotin ja oli kakkonen Propulsionin takana UET Trotting Masters -finaalissa Östersundissa. ”Olin suunnitellut ajavani keulassa, mutta meillä ei ollut mitään mahdollisuuksia vastata alussa Double Exposurelle”, Jepson sanoi.