Finlandia-Ajossa neljänneksi sijoittunut Milliondollarrhyme sai odotetusti kutsun Elitloppetiin. Solvallan urheilujohtaja Anders Malmrot antoi ”rosa biljett” -kutsun SolvallaTV:n lähetyksessä, ja Larsson vastasi kyllä.

Milliondollarrhymelle odoteltiin kutsua jo Solvallan huhtikuun voiton jälkeen. Vermossa Millondollarrhyme viiletti keulassa hurjaa kyytiä ja jaksoi neljänneksi.

”Tietysti tämä tuntuu todella hyvältä. Koko talvi on trimmattu hevosta, ja Elitloppet on ollut unelmissa. Hevonen kuumeni Vermossa ja alkoi kilpailla aivan liian aikaisin. Muuten se tuntui ihan mahtavalta. Olen huomannut ennenkin, että Milliondollarrhyme muuttuu, kun se joutuu pois normaaleista rutiineistaan”, Larsson kertoi TV-lähetyksessä. Milliondollarrhyme on kahdesti aiemmin juossut Elitloppetissa ja sijoittunut molemmilla kerroilla neljänneksi.

Solvallassa ajetaan tänään keskiviikkona Meadow Roads lopp, jonka voittaja saa kutsun Elitloppetiin.

Elitloppetiin kutsutut:

Ecurie D
Don Fanucci Zet
Vivid Wise As
Aetos Kronos
Dorgos de Guez
Délia du Pommereux*
Hickothepooh
Very Kronos
Milliondollarrhyme

*Délia du Pommereux sai kutsun voitettuaan Paralympiatravetin. Omistaja Noel Lolic ilmoitti, etteivät hänen hevosensa kilpaile Ruotsissa, koska ohjastaja Eric Raffin sai ajotavasta rangaistuksen Paralympiatravetissa.

 

Lisää teemasta: Elitloppet