Fredrik B Larssonin Milliondollarrhyme runttasi Åbyn loppusuoralla kauas muiden edelle ja seppelöitiin Ruotsin mestariksi kolmossuosikkina. Tammojen mestaruudessa saatiin jättiyllätys, kun voiton vei Global Upper Style ohjaksissaan Ulf Ohlsson.

Milliondollarrhymen voittoaika oli 13,1a/2640m. Hopean ottivat Robert Bergh ja Digital Ink, pronssille tuli Racing Mange Joakim Lövgrenin ajamana. Molemmat saivat tuloksen 13,4a. Mestaruudesta palkittiin 500 000 kruunulla.

Tammojen lähdössä suursuosikki Mellby Free laukkasi johtavan rinnalta loppukaarteeseen tultaessa. Örjan Kihlström totesi, että tamma oli silloin voitossa kiinni, mutta sekosi yhtäkkiä askelissaan. Peter Untersteinerin valmentama Global Upper Style livahti kolmannesta sisältä kirikaistan kautta ykköseksi ajalla 12,3a/2140m. Voitto oli ankara shokki V75-pelaajille.

Christoffer Erikssonin ajama Cash Crowe oli toinen samalla ajalla. Teräsmuori, 10-vuotias Speedy Foxy Vicane otti pronssia ajalla 12,4a. Sitä ajoi Kim Eriksson.

Montén Ruotsin mestariksi ajoi Tova Bengtsson Peter Untersteinerin valmentamalla Bonnies Celebrityllä. Voitto oli yllätys muille kuin ohjastajalle. Hän sanoi, että piti voittomahdollisuuksia hyvinä, mutta kukaan ei tullut kysymään kommenttia ennen lähtöä. Voittotulos oli 13,3a/2140m.

Lina Lähdekorpi tuli hopealle Johan Untersteinerin Emmett Brownilla puolen mitan päässä voittajasta. Emilia Leo ja Star Advisor Joli olivat pronssiratsukko. Molemmille kirjattiin aika 13,4a. Monté-mestari sai 250 000 kruunua.