Juha Utalan kotimatka Suomeen alkaa torstaina ja tapahtuu voitokkaissa tunnelmissa. Morris voitti Örebro Cupin finaalin. Ykkönen oli jaettu, kun Enge Eros oli yhtä aikaa maalissa. Hurjavireinen Morris tulee Suomeen kolmen voiton putki tulostaulussa. Sanni ja Tommi Karosvuo ovat voittajan kasvattajat.

Utala itse oli ajokiellossa, ja Jorma Kontio ajoi Morriksella. Valjakko ei voltin ykkösradalta pystynyt pitämään johtopaikkaa, kun juoksuradan Enge Eros lähti tosi kovaa. Morris nousi johtavan rinnalle. Maaliin Morris ja Enge Eros tulivat tasapäin, ja voitto jaettiin, kumpikin sai 45 000 kruunua. Morriksen ennätys kirjoitetaan nyt 13,9/2140m, se jää vain 5 kymmenystä SE-ajasta. Oilsheik laukkasi alkumatkalla.

Tuomas Korvenojan Samvais jatkoi hienoja juoksuja, vaikka jäi kakkoseksi 86-pelin kakkoskohteessa. Samvais lähti kiriin takaa ja viiletti jo maalisuoran alkupuolella keulaan. Takana seurannut Kinky Boots eteni ykköseksi. Claes Sjöströmin ajaman Brad de Veluwen poika voitti ajalla 12,3a/2140m. Samvais sinnitteli hienosti kakkoseksi tuloksella 12,6a. Carol Stablen kasvatin meno on senoloista, että sillä on sanansa sanottavana myös Suomen ikäluokkalähdöissä.

Kaksi totosijaa tuli Suomeen 2640 metrin volttilähdössä. Marcus Hultmanin Bikila heilutti tahtipuikkoa. Iikka Nurmonen kierrätti Amazing Warriorin johtohevosen rinnalle. Jorma Kontio seurasi Korven tallin Qvidja’s Firstillä kärkiparia. Bikila piti pintansa maaliin saakka. Qvidja’s First pinnisti kakkoseksi ja Amazing Warrior oli kolmas.

Ilos Sansibar oli Nurmosen voittaja. Se lähti juoksuradalta hyvin ja haki johtopaikan. Rauhallisen matkavauhdin, kierros 18,6, jälkeen Ilos Oy:n ruuna polki 14,1-kyytiä päätöspuolikkaan ja voitti helposti ajalla 16,8/2140m.

Veijo Heiskasen Kurri Jari Boko (Make It Happen) sinnitteli johtohevosen rinnalta kolmanneksi 3-vuotislähdössä. Markus B Svedbergin Loaded Maria (Trixton) paineli keulasta ykköseksi.

Hanna Lähdekorpi ajoi Dali Pagadin kirivoittoon Åbyssä ennen 86-kierrosta. Voittotulos oli hyvä 12,7a/1640m.