Onkel Investin Nadal Broline palasi tauolta kanuunakunnossa. Björn Goopin valmentama Yankee Gliden 9-vuotias poika tykitti Meadow Road -lähdön voittoon ajalla 09,1a/1640m.

Kovia vastaan ensimmäisen kerran juossut Milliondollarrhyme piti sisäradalta johtopaikan. Keulapaikka vaihtui avauspuolikkaan jälkeen, kun Perfect Spirit rymisteli eteenpäin. Goop matkasi Nadalin kanssa toisessa parissa ulkona. Milliondollarrhyme kiri maalisuoralla kärkeen. Nadal Broline seurasi ja tuikkasi vähän ennen maalia ykköseksi ja sai 200 000 kruunua. Perfect Spirit laukkasi.

”Nadal Broline on tuntunut hyvältä treeneissä, mutta en aja kovaa, siksi ihan varmuutta näin kovasta tuloksesta ei ollut. Voittoaika syntyi vielä helposti. Elitloppetista en tiedä. Nadal on jo 9-vuotias, ja lähtöjä on Elitloppetin jälkeenkin. Katsotaan nyt ensin, miten hevonen palautuu”, Goop sanoi. Hankalaksi tilanteen tekee se, että Goopin on Elitloppetissa ajettava omaa valmennettavaa, jolloin Readly Expressille tulee joku toinen kuski.

Goop ajoi voiton myös toisella suomalaisten omistamalla hevosella. Short In Cash viiletti johtopaikalta ylivoimaiseen voittoon ajalla 12,9/2140m. Stall Nikkanen Oy ja MP Silva Oy ovat omistajat. MP Silvan omistaja vietti 60-vuotisjuhliaan, joten seremonioissa oli tuplajuhlat.

Ikäluokan hallitsija Belker (Scarlet Knight) oli omaa luokkaansa 3-vuotiaiden Breeders Course -karsinnassa. Torbjörn Jansson ajoi voittotuloksen 14,0a/2140m. Markku Niemisen valmentama Sahara Peyote (Make It Happen) seurasi Jorma Kontion ajamana hienosti kakkoseksi. Katja Melkon Tarabuso Jet otti kolmossijan montélähdössä. Pirjetta laakson Flavienne Lascaux oli tammalähdössä ylivoimainen Jorma Kontion ohjastamana.