Bodenin pakkasessa ajettiin perjantaina V64-ravit. Suomalaisia oli jälleen iso joukko paikalla, eikä turhaan. Neljä kertaa voittajaseremonioissa nähtiin suomalaisvaljakko.

Jaakko Alamäen ajama ja valmentama Lasting Spell oli ensimmäinen voittaja. Pentti Rantatorikan lupaava 4-vuotias tamma otti kolmannen peräkkäisen ykkössijan. Cube Harry otti kakkossijan.

Ville Pohjolan ajama ja Juha Mäensivun valmentama Blady Bols Blue oli V64-pelin ensimmäinen voittaja. Se meni johtopaikalta voittoon, joka oli myös kolmas peräkkäinen. Dillon Power oli toinen.

Adrianne H on toinen lupaava 4-vuotias tamma. Mauri Jaaran valmennettava leiskautti takasuoralla keulapaikalle ja meni menojaan. Jaaran Also Starring oli lähellä voittoa tammalähdössä. Se laukkasi johtopaikalta, mutta paineli uudelleen keulaan päätöspuolikkaan alkaessa. Also Starring kesti kakkoseksi, So Gå Imponera kiri ohi voittoon.

Tuomas Pakkanen tarjosi nappireissun johtohevosen takana Dreaming Bluesille. Tamma kiitti ja kiri terävästi ykköseksi. Bear A Tittle nousi toiseksi.