Onkel Invest Oy:n 3-vuotias No Limit Queen aloitti kilpailu-uransa komealla voitolla Solvallassa. Björn Goop ajoi valmennettavaansa. Onkel Investin lippulaiva Nadal Broline on myös Goopilla. Se on tulossa takaisin tauon jälkeen.

No Limit Queen haki johtopaikan heti alkumatkalla. Trixtonin tytär tuli päätöskierroksen 13,5-kyytiä ja viimeiset 500 metriä 11,0 ja voitti varmasti ajalla 16,3/2140m. Reijo Liljendahlin valmentama The Bald Eagle (Bold Eagle) singahti takasuoralla hurjalla spurtilla rinnalle ja oli maalissa kakkonen.

“No Limit Queen on hieno hevonen ja sillä on hyvä vauhti”, Goop kehui. “Nadal Broline on treenannut talven hyvin. Se aloittanee toukokuun puolivälissä. Elitloppet tulee liian aikaisin, mutta kovia kilpailuja riittää myöhemminkin”, Goop jatkoi.

Korven tallin Arctic Emma (Express Duo) teki hienon juoksen astetta kovemmassa 3-vuotislähdössä. Alessandro Gocciadoron Asia (Muscle Hill) viipotti johtopaikalta ykköseksi. Janne Korven ajama Arctic Emma seurasi hyvin kakkoseksi ja sai 35 000 kruunua.