Stefan Melanderin Nuncio palasi voittajakehään yhden epäonnistumisen jälkeen. Bergsåkerin Kultadivisioonan voitto tuli ajalla 12,0a/2140 metriä.

Robert Berghin valmentama ja Stefan Melanderin omistama Digital Ink haki johtopaikan ensimmäisellä takasuoralla. Kun Nuncio tuli rinnalle, Bergh luopui vetotöistä. Tobin Kronos eteni johtohevosen rinnalle kierros ennen maalia. Loppusuoralla Nuncio näytti uskomattoman luokkansa ja piti varmasti ykköseksi. Nuncion ravi oli nyt sujuvampaa kuin aiemmin. Suomalaiskaksikko Shadow Woodland-Top Of The World putosi lopussa hännille. ”Tärkeintä oli, että Nuncio toimi näin hyvin tänään. Nyt menemme kotiin. Jos ajamme hevosia huomenna, niin ajan myös Nunciolla pikkulenkin, se pitää siitä. Ranskaa ja muuta mietimme myöhemmin”, Melander sanoi.

Reijo Liljendahl sai juhlia oman Barbara L.Hanoverin voittoa Tammadivisioonassa. Örjan Kihlström ajoi 4-vuotiaan Explosive Matterin tyttären 100 000 kruunun täysosumaan.

Samu Sundqvistilla oli lähes täysosumapäivä. Ensin hän ajoi Comewithaflashin ylivoimaiseen voittoon oppilaslähdössä. V75-ykkönen oli lähellä Hopeadivisioonassa. Valeur piti ykköseksi, mutta Sundqvistin Magnifik Brodde tarjosi hyvin vastuksen.