Nuncio oli ylivoimainen Euroopan huippuhevosten kohtaamisessa
Nuncio oli ylivoimainen Euroopan huippuhevosten kohtaamisessaArkistokuva: Kanal 75

Nuncio voitti UET Mastersin odotetusti

Yhtäältä eroa muihin oli puolitoista hevosenmittaa ja toisaalta valovuosi. Nuncio oli Oslon Bjerkessä juostun UET Masters -sarjan finaalin valtias.

2100 metrin matkalla kilpailtu maanosan huippuhevosten kilpasarjan finaali oli Örjan Kihlströmin kontrollissa koko kisan ajan. Ensimmäinen 500 metriä juostiin 10,0-vauhtia ja viimeinen viisisataa 09,2. Siinä väillä Nuncio ja Kihlström laskivat vauhtia sen verran että voittajavaljakolle kirjattiin voittoaika 10.7a. Stefan Melanderin omistamalle ja valmentamalle Nunciolle uran 51. startti toi 35.voiton.

Oasis Bi ja Erik Adilesson sijoittuvat toiseksi ennen Mosaique Facea ja Adrian Kolgjinia, molemmille valjakoille kirjattiin aika 10,9a.