Ensi sunnuntaina ajettavan toisen Prix d’Amerique-esikisan, Prix du Bourbonnaisin lähtölistalta puuttuu Stefan Melanderin Nuncio. Sen sijaan Bold Eagle ja peräti kuusi Daniel Redénin valmennettavaa ovat mukana alustavalla listalla. Ilmoitettuja on yhteensä 28.

Travronden.se:n mukaan Melander oli sunnuntai-iltana kertonut TV4:llä suunnittelevansa seuraavaksi startiksi  Gösta Nordins lopp -lähtöä Solvallassa Lucian päivänä 13. joulukuuta. Sen jälkeen jatko on taas täysin avoin.

Propulsion, Lionel ja Wild Honey ovat Redénin tallin kolmen kärki, vähemmän ansainneet Call Me Keeper, Caid Griff ja In Vain Sund voivat jopa karsiutua. Ruotsissa valmennettuja ovat myös Jerry Riordanin Ringostarr Treb, Conrad Lugauerin Spartan Kronos ja Johan Untersteinerin Day Or Night In. Sébastien Guaraton nelikkoon kuuluvat Bold Eaglen lisäksi kivikovat Valko Jenilat, Carat Williams ja Booster Winner.

Prix du Bourbonnaisin kilpailumatka on 2850 metriä ja ykköspalkinto 54 000 euroa. Lähtölista valmistuu torstaina 7. joulukuuta.