Timo Nurmoksen juhlaviikot jatkuivat Solvallan V75-finaaleissa. Zenit Brick ja Sir Ratzeputz toivat talliin kaksoisvoiton Kultadivisioonafinaalissa, palkintorahaa 600 000 kruunua. Lisää suomalaisjuhlaa saatiin V75-päätöskohteessa. Mika Forss ajoi Mika Haapakankaan Vic de Luxen finaalivoittoon.

Zenit Brick ei pystynyt sisäradalta pitämään johtopaikkaa, kuten ennakoitiin. Björn Goop osaa homman, valjakko löysi paikan kärjen takaa toisen radan jonosta. Västerboonthenews paineli keulassa 1.11-kyytiä. Zenit Brick kiri väkevästi ja oli lopulta ylivoimainen, voittotulos 11,7a/2140 metriä. Erik Adielssonin ajama tallikaveri Sir Ratzeputz kukisti suosikki Västerboonthenewsin ja otti kakkossijan.

Vic de Luxe voitti V75-lähdön vuodenvaihteen molemmin puolin. Finaalin rata 12 laski odotuksia, mutta Vic de Luxe on kova kilpailija ja näytti epäilijöille kykynsä. Forss odotteli porukan perällä ja käänsi kiriin takasuoran alussa. Maalisuoralla Vic de Luxe tuli hurjaa vauhtia ja ehti 250 000 kruunun täysosumaan. “Tämä on tosi iso voitto valmentajalle”, Haapakangas iloitsi voittajakehässä.

Peter Ingves sai juhlia Olle Rolsin kanssa voittoa Klass I -finaalissa. Mats Rånlundin valmentama Ready Cashin poika ratkaisi pelin helposti johtohevosen rinnalta. Hankypanky Frances voitti Tammadivisioonan ja toi Nurmokselle toisen V75-ykkösen, Björn Goop ajoi. Salmelan Dragondamour Sisu oli neljäs, Liljendahlin Barbara L.Hanover keulapaikalta viides ja Ari-Pekka Pakkasen Mistelle kymmenes.

Pasi Tikkalan valmentama ja Mika Forssin ajama Aisha Simoni jäi stayerlähdössä kuolemanpaikalle ja väsyi. Björn Goopin Ready Ribb kiri tuulispäänä ykköseksi. Mika Haapakankaan Sweet Orphan Boy yritti V4-kolmosessa edetä takaa jo alkumatkalla, mutta paikka johtohevosen rinnalle ei ollut tarjolla. Mika Forss joutui pakittelemaan viimeiseksi, ja juoksu meni siihen. Mikko Ahon Art On Line otti montélähdössä hienon kakkostilan ajalla 12.6a/1640 metriä.

Päätöslähtönä ajettiin 3-vuotiskisa. Juha Vidgrenin Finnick Sisu ei viihtynyt lähtöauton tuntumassa ja jäi alussa paljon. Mattias Djuse karautti keulaan ensimmäisellä takasuoralla. Päätöspuolikkaan Yankee Gliden poika tuli 11,2 ja voitti 70 000 kruunua tuloksella 17,3a/2140 metriä.

Päivitetty Vic de Luxe ja Finnick Sisu.