Lindesbergin lounasravit olivat täysosuma Nurmos-Kontio-kaksikolle, tuloksena neljä voittoa. EMP Investin kasvattama ja Henry Olanderin omistama EL Gumpert jatkoi vahvaa menoa ja otti toisen peräkkäisen täysosuman.

Jorma Kontio ajoi EL Gumpertin keulaan ensimmäisellä takasuoralla. Maalisuoran alussa Kontio antoi menoluvan, ja Love Youn 4-vuotias poika paineli ylivoimaiseen voittoon. Avausstartin kolmosen jälkeen EL Gumpert on voittanut kahdesti. ”Tämä osaa tulla myös takaa, mutta keulasta on selkeintä ajaa. Hevonen on tosi iso ja parantaa varmasti starttien myötä”, Kontio kehui.

Timo Nurmoksen omistama 3-vuotias Civilon (Orlando Vici) aloitti voittosarjan ja otti uransa avausstartissa ykkösen. Dixie Brick palasi voittokantaan ja tammalähdössä. I Am Rapida toi Nurmos-Kontiolle neljännen voiton.

Avauslähdössä nähtiin voitokas 3-vuotias Venäjältä. Muscle Hillyn tytär Southwind Queen nappasi kauden kahdeksannen ykkösensä Andrei Vilkinin ajamana. 2-vuotiaana Southwind Queen kilpaili 13 kertaa, ja voitti 10 kisaa. Lindesbergin kisa oli ensimmäinen Venäjän ulkopuolella.