Solvallassa ja Vermossa ajettiin 3-vuotiaiden Breeders Course -kilpailusarjan karsintoja. Okira Bo ja Mellby Jinx lunastivat finaalipaikat Solvallassa.

Okira Bon voittosumma oli 75 000 kruunua ja Mellby Jinxin 1,4 miljoonaa kruunua. Björn Goop ajoi rohkeasti, vaikka vastus oli kova. Sybille Tinterin valmentama Okira Bo ravasi johtopaikalla. Goopilla oli helppo työ luotsata Cantab Hallin tytär ykköseksi ajalla 13,3a/2140m. Erik Adielssonin ajama Mellby Jinx kiri takaa kakkoseksi.

Petri Puron kasvattama ja osaomistama Maestro Crowe ravasi viidennen peräkkäisen voiton Johan Untersteinerin valmennuksesta. Love Youn poika kiersi alun kolmatta rataa ja eteni johtavan rinnalle. Päätöspuolikkaalla Maestro Crowe jyräsi ylivoimaiseen voittoon ajalla 13,6/2660m.

Ylitalon ja Lähdekorven omistama Kaptah otti vuoden avausvoiton. Erik Adielsson ajoi suomalaisruunan ensin keulaan. Kierroksen juoksun jälkeen Viking Brodde painui tuulenhalkojaksi. Petri Salmelan valmentama Kaptah nousi kiriin maalisuoran alussa ja meni ykköseksi ajalla 13,4a/2640m. Kari Lähdekorpi sanoi TV-lähetyksessä, että Ranskan kilpailut ovat jatkossa mahdollisia, jos Jean-Michel Baziren tallista löytyy valmennuspaikka.

Alessandro Gocciadoron talliin tuli kaksi voittoa Solvallassa. Niclas Hammarström ajoi Zorro Windin ykköseksi Guldklockan-oppilaslähdössä. Örjan Kihlström ohjasti Gocciadoron Amornero Rocin voittoon mailin ryhmässä ajalla 11,0a.

Adrian Kolgjini oli toipunut vakavasta koronavirussairaudesta ja ajoi Åbyn 86-kohteissa. Racing Ribb taisteli mailin ryhmässä ykköseksi ajalla 11,4a. Nora Viljanen on voittajan hoitaja.