Nelivuotias ruuna Maestro Crowe on aloittanut uransa viidellä voitolla. Love Youn poika on valmentaja Petri Puron oma kasvatti ja huipputamma Cash Crowen veli.

Petri Puron tallista putkahtelee säännöllisesti huippuhevosia. Cash Crowe on ollut tallin tähti viime vuosina. Se voitti tammaderbyn toissa vuonna ja sijoittui reilu pari viikkoa sitten Ruotsin tammamestaruudessa kakkoseksi.

Maestro Crowen viimeisin ykkönen tuli maanantain lounasraveissa Halmstadissa. Peter Ingves ajoi Love Youn ja Giant Crowen pojan avauspuolikkaan jälkeen keulaan. Maestro Crowe hallitsi mielin määrin ja voitti ajalla 15,3a/2140m. Maestro Crowe ei vielä ole hävinnyt. ”Tästä tulee varmuudella huippuhevonen, jos se saa olla terveenä. Sillä on iso moottori. Petri on saanut jälleen lahjakkuuden. Maalisuora sujui kuin walk in the park”, Ingves hauskutti. Maestro Crowen emänemä on Somack, se muistetaan Commander Crowen 08,9a ja 34,3 milj. SEK emänä.

Häggmanin perheen J.H.Mannerheim palasi pitkältä tauolta Halmstadiin ja nähtiin heti voittajakehässä. Johan Untersteiner ajoi ykkösen ajalla 14,5a/2140m.

Norjan Sörlandetissa ajettiin lauantaina. Pekka Lillbackan Waxen on jälleen löytänyt kovan voittovireen. Valmentaja Öystein Tjomsland ajoi Järvsöfaksin pojan ykköseksi ajalla 28,8/2160m. Waxen on kilpaillut yhteensä 21 kertaa ja ottanut 11 voittoa. Tjomslandin Lesja Odin jatkoi uskomatonta voittosarjaansa. Se juoksi uransa 23. startin ja on voittanut jokaisen.