Aikainen kelirikko teki Örebron kaviouran niin vaaralliseksi, että kilpailut keskeytettiin kolmen ajetun lähdön jälkeen. GrandSlam75-kierros jäi ajamatta.

Örebron alueella säätila muuttui nopeasti. Kun hetki sitten oli -15 astetta pakkasta, niin kilpailupäivänä oli +8 astetta. Säätilan muuttuminen teki tilanteen mahdottomaksi.

Ratahenkilökunta teki kaikkensa, jotta kilpailut olisi voitu viedä läpi. Ensin ravien alkua siirrettiin, ja kaikki löysä materiaali ajettiin pois. Mutta mikään ei auttanut. Rata ei ollut ajettavassa kunnossa, ja paljon hevosia jäi pois jo ennen keskeytyspäätöstä. Yhteensä ennen peruutuspäätöstä poisjääneitä oli 24.

Yksi poisjääneistä oli Korven tallin 3-vuotias Magic Madonna. Maharajahin ja Magical Queenin tyttären piti aloittaa kilpailu-uransa Janne Korven ajamana. Sundbo Mynta vei lähdön voiton ajalla 25,0/2140m.

Oskar J Andersson kommentoi keskeytyspäätöstä Kana75:lle. ”Tilanne on valitettavasti sellainen, että rata pettää joissain kohtia. Jos rata on tasaisen raskas, niin silloin se toimisi. Vaarallinen siitä tulee, kun yhtäkkiä tullaan pehmeään kohtaan.”