Ensi viikon sunnuntaina ajettavan Oslo Grand Prixin lähtölista on selvillä. Kymmenentenä mukaan lähtee Lutfi Kolgjinin Rajesh Face, jonka kärryille istahtaa Per Oleg Midtfjeld.

Travronden julkisti osanottajat lauantaina iltapäivällä. Valmentaja Kolgjini on kilpailukiellossa ja valitsi kuskiksi Midtfjeldin. Kolgjini korosti, että täysi matka sopii Rajesh Facelle mailia paremmin. Elitloppetin ensimmäisessä karsinnassa se kuului joukkoon, joka syöksyi matkaan ja ehti juosta melkein puolikkaan ennen kuin kuskit tajusivat, että lähtö oli palautettu. Hyväksytty startti pilaantui laukkaan loppusuoralla.

Norjan lippulaiva Lionel vedettiin Oslon listoilta lauantaina. Omistaja Göran Antonsen kertoi Travrondenille, että valmentaja Daniel Redén ei ollut hevoseen tyytyväinen, kun ajoi sillä perjantaina kevyen hiitin.

Päivitetty 2.6. klo 19: Italialainen Titty Jepson peruttiin myös lauantaina illalla. Sen tilalle tuli Norjasta Noralf Braekkenin Evil Enok M.E.. Ilmoittautuminen Oslo GP -ravien kaikkiin lähtöihin päättyy huomenna aamulla. Lähtölistat valmistuvat illansuussa.

Päivitetty 2.6. klo 20.50: Ohjastajat

Oslo Grand Prix 2018, 2 100 m auto, epävirallinen lähtölista:

Hevonen/ohjastaja/ valmentaja

Cokstile – Ulf Ohlsson  (Jan Kristian Waaler)

Cruzado dela Noche – Per Linderoth (Stefan Melander)

Cyber Lane – Johan Untersteiner

Dreammoko – Jorma Kontio (Richard Westerink)

Evil Enok M.E. – Noralf Braekken

Rajesh Face – Per Oleg Midtfjeld (Lutfi Kolgjini)

Takethem – Steen Juul

Twister Bi – Christoffer Eriksson (Jerry Riordan)

Urlo dei Venti – Enrico Bellei (Gennaro Casillo)

Uza Josselyn – Erik Adielsson (René Aebischer)