Solvallassa ajetaan tulevana lauantaina divisioonafinaalit. Lähtölistat ovat valmistuneet, ja hienoa urheilua isoilla palkinnoilla on tarjolla.

Klass II -finaalissa Bottnas Fantom ja Maestro Crowe iskevät uudelleen yhteen. Halmstadissa Petri Puron Maestro Crowe oli ykkönen. Solvallassa Timo Nurmoksen Bottnas Fantom pääsee matkaan paremmalta lähtöradalta.

Elian Web on yksi kultafinaalin kovista nimistä. Mutta lähtörata 11 tuo omat mutkansa matkaan. Katja Melkon valmennettavan tiukimmat haastavat ovat Disco Volante ja Gareth Boko, jotka lähtevät eturivistä. Kultafinaali on myös C Th Ericssons Memorial ja Paralympiatravetin osakilpailu, joten paljon on pelissä.

Martin de Bos ja Grainfield Aiden on tuttu taistelupari hopeafinaalissa. Puron Martin de Bos on seiskapaikalla ja Hannu Korven Grainfield Aiden takarivin sisimmällä radalla. Nurmoksen Man At Work vakuutti viimeksi voittojuoksussaan.

Klass I -finaalissa Corleone D.K. ja My Sweden ovat mukana. Veijo Heiskasen Corleone D.K. voitti viimeksi Axevallassa ja Petri Salmelan My Sweden Solvallassa.

Nina Pettersson-Perklénin Religious on pronssifinaalin yksi kuumista nimistä. Jo lähes puoli miljoonaa kruunua tällä kaudella tienannut ori sai kymppiradan.

Ennen 75-kierrosta ajetaan neljä Margaretas Tidiga Unghästserie -sarjan lähtöä, joissa voittajat saavat 300 000 kruunua. Salmelan Hazelnut Sisu juoksee 3-vuotiaiden tammojen kisassa. Heiskasen Kurri Jari Boko on kolmosradalla 3-vuotiaiden oriiden/ruunien lähdössä. Björn Goopin valmentama No Limit Queen ja Per Nordströmin Grande Diva Sisu juoksevat 4-vuotiaiden tammojen hienotasoisessa lähdössä.