Jari Kinnusen valmentama Pascha Tilly kiri lähtölaukan jälkeen pronssifinaalin voittoon Solvallassa. Ulf Ohlssonin ajama ruuna tienasi 250 000 kruunua ajalla 13,1a/2140m. Global Trustworthy ja Elian Web ottivat kaksoisvoiton Silverhästenissä

Alku ei sujunut suomalaisittain toivotusti. “Pascha Tilly oli paineissaan auton takana ja laukka tuli. Onneksi hevonen asettui raville”, Ohlsson kertasi. Suosikkeihin kuulunut Macelleria ravasi keulassa. Pascha Tilly nousi kirikaistalle ja tuli loppusuoran kuin ohjus. Se ehti koko porukan ohi. “Näin hevosen Skellefteåssa, enkä menettänyt toivoa alkulaukan jälkeen. Tosi hieno esitys”, Ohlsson jatkoi. Jari Kinnunen oli todella tyytyväinen. “On aivan huikeata voittaa V75-finaali Solvallassa. Vähän pelkäsin alkua, kun Pascha Tilly oli niin latautunut. Tiesin, että hevonen tulee kovaa loppuun.”

Jorma Kontio piti Global Trustworthyllä kiinni johtopaikasta Silverhästenissä. Torbjörn Janssonin ajama Elian Web yritti myös keulaan, ja lopulta Jansson löysi paikan kolmannesta parista sisältä. Maalisuoralla Murtola Investin ja Nurmoksen omistama Global Trustworthy piti ykköseksi ja vei 400 000 kruunua ajalla 12,1a/2140m. Katja Melkon valmentama Elian Web kiri tulisesti kakkoseksi, eikä voittokaan ollut kaukana.