Kari Lähdekorpi sai juhlia omistajana voittoja kahdessa maassa. Regent Zet valloitti Kultadivisioonan Kouvolassa. Pastore Bob oli paras Pronssidivisioonassa Momarkenissa Norjassa, jossa ravattiin V75-yhteiskierros.

Johan Untersteiner ajoi Pastore Bobin johtopaikalle, mutta luopui kärkipaikasta, kun Lutfi Kolgjinin Rushmore Face höyrysi rinnalle. Taktiikka oli oikea. Pastore Bob kiri Momarkenin pitkällä loppusuoralla ykköseksi ja vei 125 000 kruunua ajalla 15,0a/2640 metriä. Lähdekorven ja Tapani Kravun omistama Gute Band sijoittui Klass I -sarjassa kuudenneksi. Ruuna jäi väsyvän taakse ja pääsi kirimään liian myöhään.

Timo Nurmoksen talliin meni Kultadivisioonan voitto. Björn Goopin ajama Sir Ratzeputz pinnisti ykköseksi johtohevosen rinnalta. 250 000 kruunua tuli ajalla 11,9a/1640 metriä. Kolgjinin Quick Fix johti. Se puolsi ulospäin lopussa ja nostatti myös Sir Ratzeputzia, joka oli paras häiriöstä huolimatta. Goop oli kierroksen isäntä. Hän ajoi V75-voitot myös Heartbreaker V.S:llä, Dizzy Broadilla ja Farouk B.R:llä.