Halmstadin V75-kisat ajettiin kesäradalla ja ilman kenkäpakkoa. Kari Lähdekorven osaomistama Pastore Bob juoksi ilman kenkiä ja kiisi Pronssidivisioonassa voittoon tuloksella 11,0a/1640 metriä. 

Johan Untersteiner ajoi Pastore Bobin päättäväisesti johtopaikalle. From Aboven 5-vuotias poika tuli päätöspuolikkaan 10,3 ja voitti ylivoimaisesti.

Petri Puron Master Crowe johti Hopeadivisioonaa ja näytti pitkään voittajalta Peter Ingves rattailla. Johtavan takaa tilaa saanut Lutfi Kolgjinin Clemenza Am meni ohi aivan viime metreillä. Reima Kuislan Stay Alert ei saanut kunnolla kiritilaa, mutta pystyi kurkottamaan viidenneksi. Ingves-Puron Shorthanded Jag oli suosikki Klass I:ssä. Ruuna kiri kolmanneksi.

Ingves pääsi voitonmakuun Kultadivisioonassa. Hän ajoi Jörgen Westholmin Rocky Winnerin kirivoittoon. Olympic Kronos/Lutfi Kolgjini ja Jairo/Joakim Lövgren selvittelivät välejään jo avauskierroksella sellaisella nopeudella, että se kostautui lopussa. Jairo oli kolmas ja Olympic Kronos neljäs maalissa.