Petri Puron kasvattama, omistama ja valmentama Cash Crowe ravasi Tammaderbyn parhaaksi Jägersrossa. Ready Cashin ja Giant Crowen tytär vei Premiechansenin myötä kahden miljoonan kruunun ykkösen Johnny Takterin ajamana. Puron palkintopotti kasvoi myös noin 600 000 kruunun kasvattajapalkinnoilla.

Lähtö vesittyi alussa, kun Fantasy River ja Ultra Bright laukkasivat. Jorma Kontio oli pääsemässä keulaan Bugatti Brickin kanssa, mutta laukka tuli lähtösuoran päässä, ja Nurmoksen ja Kuislan toiveet menivät siihen. Mulligan piti johtopaikan. Takter otti alun varmanpäälle ja ajoi Cash Crowen toisella puolikkaalla johtohevosen rinnalle. Mitään taistelua voitosta ei tullut. Cash Crowe irtosi vakuuttavasti ykköseksi ajalla 11,6a/2140 metriä, joka on uusi rataennätys. D’Onen Ruotsin ennätys on kymmenyksen parempi. “Tämä oli viimeinen mahdollisuus saada isoa rahaa, onneksi onnistuimme”, Puro sanoi.

K.G. Bertmarks Minne -finaalissa voitto meni ensimmäisen kerran Tanskaan. Steffen Christiansenin ajama Apapmand kiri ykköseksi ajalla 12,9a. Ville Pohjolan ohjastama Sauvignon Blance piti sisäradalta johtopaikan. Aleksi Kytölän valmennettava pinnisti viidenneksi.