Roni Paldanin valmentama Power Blaster ja Team Melkko & Sorosen MAS Capacity ravasivat 110 000 kruunun arvoiset kakkossijat Solvallan divisioonafinaaleissa. Timo Nurmoksen talliin meni neljä voittoa.

Power Blaster kuului Klass II -finaalin suosikkeihin, mutta vastassa oli Demon Ima, joka oli kierroksen pankki. Johan Untersteiner ajoi sen keulaan. Mika Forss luovi Power Blasterin toiseen pariin ulos. Kun vauhti hiljeni, Forss karautti johtavan rinnalle. Maalisuoralla Demon Ima irtosi varmasti voittoon ajalla 14,2a/2140m. Pentti Pietilän omistama Power Blaster oli yhtä varma kakkonen.

Örjan Kihlströmin ajama ja Jörgen Westholmin valmentama Gardner Shaw lähti suosikkina pronssidivisioonaan. Se paineli varmaan voittoon ajalla 13,4a/2140m. Jorma Kontio ja MAS Capacity matkasivat neljäntenä sisäradalla. Kun kiritilat aukenivat Talli Massit Vähissä omistama MAS Capacity kiri vahvasti kakkoseksi. Kari Lähdekorven Payet D.E. oli keulasta kolmas. Kaptah sijoittui seitsemänneksi. Marschall Match lähti etenemään vajaan kierroksen juoksun jälkeen, mutta laukkasi ja hylättiin.

Diamantstoetin finaalissa tapahtui paljon heti startissa. Suosikki Nouba Mon ja Katja Melkon Essie Gonzales laukkasivat niin uusitussa kuin hyväksytyssä startissa. Alhambra Mail kiersi johtohevosen rinnalle ja paineli Carl Johan Jepsonin ajamana voittoon. Hannu Korven ohjastama ja Tuomas Pakkasen valmentama She Is Cecilia juoksi sisäradalla neljäntenä. Tamma sai kiritilaa loppusuoran alkupuolella ja pujotteli terävästi neljänneksi. Palkintosumma karttui 35 000 kruunulla.

Hopeafinaalissa saatiin yllätysvoittaja. Suosikki Algot Zonett juoksi johtavan rinnalla ja näytti purjehtivan voittoon. Mutta Conrad Lugauer tuikkasi Night Brodden sisäkautta ohi ja ykköseksi. Religious jäi lopulta juoksemaan neljänneksi toisen radan jonoon. Takaa oli mahdoton ehtiä kärkitaistoon.

Kontion ajama Grainfield Aiden painui kultafinaalissa keulaan. Se veti avauskierroksen kovaa 12,3-kyytiä, eikä jaksanut vastata kiriville hevosille. Timo Nurmoksen valmentama Antonio Trot sai siivet selkäänsä päätöspuolikkaalla ja porhalsi takaa komeaan voittoon Claes Sjöströmin ajamana. Voimanpesä Pacific Face eteni porukan perältä kakkoseksi ennen sisäkautta kirinyttä Rauno Pölläsen Västerbo Grosboisia. Nadal Broline oli kuudes, Grainfield Aiden kahdeksas ja Target Kronos 11.

Dixie Brick toi Nurmoksella ensimmäinen 75-voiton. Se kiri ykköseksi Kontion ajamana Stoelitenissä. Ennen 75-kierrosta ajetut Margaretas Tidiga Unghästserie -lähdöt olivat Nurmos-Kontion juhlaa. Rihanna W.I. (S.J.’s Caviar) toi ykkösen 3-vuotiaiden tammojen lähdössä. Marion Fouty Bon (Mister J.P.) ravasi kaksikolle toisen voiton 4-vuotiaiden tammojen sarjassa. Ykköset olivat 300 000 kruunua.