C.L. Müllers Memorial päätti Jägersron V75-kierroksen. Propulsion oli vakuuttava ja paineli 400 000 kruunun voittoon ajalla 12,6a/2640 metriä.
Daniel Redénin Propulsion kiersi alun kolmatta rataa. Örjan Kihlström ajoi Muscle Hillin pojan keulaan avauspuolikkaan jälkeen. Propulsion ei antanut muille mitään mahdollisuuksia ja oli omassa luokassaan. Cyber Lane seurasi johtavan takana kakkoseksi. Petri Puron Cash Crowen ravi ei sujunut, ja tamma laukkasi alkumatkalla.
Jatkaako Propulsion kilpailemista, vai siirtyykö se täyspäiväiseksi siitosoriiksi. Siinä kysymys, jota Redénkin miettii. ”Tuntuu, että Propulsion tulee vain paremmaksi. Tänään se oli startin jälkeen kuin treenilenkillä käynyt. Stall Zetillä pidämme kilpailemisesta, ja saattaa olla, että jatkamme kilpailemista. Mutta asiaa mietitään”, Redén tuumaili.
V75-pelissä saatiin kahdeksan voittajahevosta. Pronssidivisioonassa Svante Båthin Esprit Sisu ja Timo Nurmoksen Global Trust tulivat niin tasapäin maaliin, ettei edes maalikamera saanut eroa valjakoiden kesken.
Klas Olssonin Happy Steel kiersi oppilaslähdön ykköseksi. Henna Halmeen ajama Silent Victory ei saanut vapaita latuja lopussa ja oli neljäs maalissa.