UET Trotting Masters -finaali oli dramaattinen. Cleangame oli lipumassa voittoon, mutta laukka vähän ennen maalia pilasi Jean-Michel Baziren juhlat. Daniel Redénin Propulsion oli itse varmuus ja vei 171 000 euron voiton ajalla 11,9/2700m.

Kärjessä tilanteet vaihtuivat alkumatkalla. Robert Berghin Mindyourvalue W.F. painui lopulta keulaan. Björn Goop käänsi Bold Eaglen kolmanneksi sisäradan jonoon. Örjan Kihlström tarkkaili Propulsionin kanssa muiden edesottamuksia kolmannessa parissa ulkona. Cleangame eteni johtohevosen rinnalta kärkeen maalisuoran alkupuolella, mutta laukka vei voiton. Propulsion kiri varmasti ja sai pitkänmatkan voiton Pariisissa. Alussa keulaan kiirehtinyt Bahia Quesnot sai sisäpareista kiritilaa ja nousi kakkoseksi. Bold Eagle seurasi lopulta toista rataa pitkin kolmanneksi.

Propulsion voitti finaalin myös viime vuonna, silloin ajettiin Östersundissa. Redén kommentoi Vincennesin voittoa näin: “Propulsion oli todella hyvä. Toki vaikuttava oli myös Cleangame, mutta ravata pitää koko matkan myös maaliin. Totta kai on suurta voittaa, mutta maalissa olimme kakkosina. Propulsion on champion ja tekee aina parhaansa.”