Propulsion oli suosikki Norrbottens Stora Pris -kisassa Bodenissa. Voitto tuli, mutta taistella piti. Petri Salmelan Makethemark tarjosi hyvän vastuksen. Propulsionille täysosuma oli kolmas peräkkäinen Bodenissa.

Jorma Kontion rattailleen saanut Arazi Boko kiisi odotetusti keulaan. Toinen puolikas mentiin hölkkävauhtia, ja Örjan Kihlström Propulsionin rattailla joutui tekemään ratkaisun. Kierros jäljellä ajettiin kuin loppusuoraa. Kontio Arazi Bokon kanssa sisäradalla, Ulf Ohlsson Nadal Brolinen kanssa toisella radalla ja Propulsion ulkopuolella. Nadal Broline pinkoi johtoon ja Propulsion tuli rinnalle.

Reijo Liljendahlin Nadal Broline antoi periksi, mutta uudeksi uhkaajaksi eteni Makethemark. Propulsion meni ykköseksi, vaikka ravi oli hieman hapuilevaa. Makethemark oli hieno kakkonen, ja Salmela juhli kakkossijaa kuin voittoa. Arazi Boko kesti kolmanneksi. Voittaja sai miljoona kruunua ajalla 11,4a/2140 metriä. “Kun vauhti oli niin hiljaista, ajattelin, että olemme vailla mahdollisuuksia. Mutta Boden on Propulsionin suosikkirata”, Daniel Redén sanoi.