Daniel Redénin Propulsion eteni vakuuttavasti Årjängs Stora Sprinterlopp -kisan parhaaksi ja juoksi uuden kilpailuennätyksen 09,2a/1640 metriä. Onkel Investin Nadal Broline oli myös loistava ja tarjosi hyvän vastuksen.

Jorma Kontion rattailleen saanut Arazi Boko piti sisäradalta johtopaikan, vaikka Dante Boko prässäsi, avauspuolikas 07,0. Reijo Liljendahlin valmentama Nadal Broline kiersi Ulf Ohlssonin ajamana johtohevosen rinnalle kierros ennen maalia. Örjan Kihlström seurasi Propulsionin  rattailla tilannetta kolmannessa parissa ulkona. Arazi Boko väsyi, ja Nadal Broline liukui johtoon. Propulsion tuli viimeiset kymmenet metrit parhaiten ja meni voittoon. “Propulsion näytti tänään paremmalta kuin aiemmin. Sen askel lensi hyvin. Olen tosi ylpeä, että saimme sen talliimme 4-vuotiskauden jälkeen huutokaupassa”, Redén sanoi. Nadal Broline oli varma kakkonen ajalla 09,3a.

Ville Karhulahti sai juhlia Han Herredin kanssa voittoa Hopeadivisioonassa. Baron Gift johti, mutta takana seurannut Han Herred pinkaisi lopussa ohi, voittotulos oli 11,6a/2140 metriä. Karhulahti aloittaa oman valmennustoiminnan elokuun alussa.