Propulsionin huima lento jatkui myös UET Trotting Masters -finaalissa Östersundissa. Örjan Kihlström ajoi Daniel Redénin superhevosen voittoon ajalla 10,4a/2140 metriä. Kahden miljoonan kruunun ykkönen nosti kauden kokonaisansiot yli 10 miljoonan kruunun.

Pastore Bob piti sisäradalta keulat. Tallikaveri, katapulttistarttaaja Cyber Lane lähti myös rivakasti, ja Peter Ingves päästi sen johtopaikalle. Kihlström piti huolen, ettei Readly Express päässyt etupuolelle. Hän ajoi lähtökiihdytyksen jälkeen Propulsionin johtohevosen rinnalle.

Yllätys oli, kun Björn Goop lähti Readly Expressin kanssa etenemään kolmatta rataa jo kierroksen juoksun jälkeen. Kihlström vastasi, ja Readly Expres jäi kolmannelle. ”Oli pakko vasta Björnille. En halunnut joutua Readly Expressin taakse, josta taas me olisimme joutuneet lähtemään kiertämään kolmatta”, Kihlström perusteli taktiikkaansa.

Maalisuoralla Propulsion runnoi varmasti ykköseksi. Milligan’s School sai sisäradalta kiritilaa, kun Cyber Lane väsyi ja pinnisti kakkoseksi. Timo Nurmoksen Readly Express kesti urheasti kolmanneksi. Pastore Bob jäi Cyber Lanen taakse ja oli yhdeksäs maalissa. Nadal Broline sijoittui kymmenenneksi. ”Tämä oli Propulsionin viimeinen kilpailu, ainakin pitkään aikaan. Voi olla, että se oli uran viimeinen startti. Tammanomistajat ympäri maailmaa odottavat Propulsionin palveluksia”, Redén kertoi.