Propulsion antoi loistavan näytön Elitloppet-vireestään tiistaina Solvallassa ajetussa Meadow Roads -lähdössä. Daniel Redénin silmäterä ravasi voittotuloksen 09,9a/1640 metriä. Meadow Roadin Elitloppet-voittoon ajanut Torbjörn Jansson sanoi palkintojenjaossa: “Saatoimme tässä nähdä Elitloppet-voittajan.”

Target Kronos haki alkumatkalla johtopaikan. Kihlström ajoi Propulsion rauhallisesti keulahevosen kupeelle. Maalisuoralla Propulsion irtosi leikittelevän helposti ylivoimaiseen voittoon. Kerrassaan mykistävä viimeistely ennen 12 päivän päästä ajettavaa Elitloppetia.

“Propulsion tuntui niin hyvältä kuin se vain voi. Tarkoitus oli ajaa hieman kevyemmällä balanssilla, mutta Daniel (Redén) palautti vanhan alumiinikenkäbalanssin ja välipohjat lämmityksen jälkeen. Propulsion on varmasti yksi, joka voi voittaa Elitloppetin”, Kihlström sanoi.

Suomessa syntynyt Bella Unica palasi voittokantaan yhden epäonnistumisen jälkeen. Jorma Kontio päästeli keulapaikalta Muscle Hillin ja Elegance Kempin 4-vuotiaalla tyttärelle helpon voiton tuloksella 14,7/2140 metriä.

“Suomen ikäluokkalähtöihin tähdätään”, Kontio kertoi.

Timo Nurmoksen valmentama Bella Unica on kilpaillut neljä kertaa ja ottanut kolme voittoa.

Päivitetty Bella Unica