Suursuosikki Propulsion voitti varmasti Åby Stora Prisin ja vei kahden miljoonan kruunun ykkösen ME-ajalla 12,8a/3140m. Petri Salmelan Makethemark kiri voittajan perässä hienosti miljoonan kruunun arvoiselle kakkossijalle.
Pastore Bob otti ensin johtopaikan, Sen jälkeen Milligan’s School ja Mindyourvalue W.F. vuorottelivat keulassa. Lopulta Milligan’s School otti johtotehtävät, ja Carat Williams tuli rinnalle.
Örjan Kihlström käänsi Propulsionin kiriin viimeisellä takasuoralla. Ulf Ohlsson ja Makethemark seurasivat. Loppukaarteessa näytti, että Makethemark tarjoaa tosi matsin Propulsionille. Mutta maalisuoralla Propulsion eteni varmaan voittoon. Makethemark osoitti, että sillä voi tähdätä Ranskan suuriin kisoihin. Pastore Bob oli yhdeksäs maalissa.
”Loppukaarteessa näytti hyvältä, kun vetolaput olivat vetämättä samoin korvapallot. Hieman huolissani olin, kun toinen tuhat mentiin vain 14-vauhtia. Mutta Proppen on toppen, se osaa homman. En tiedä vielä, milloin tämä satu loppuu, mutta sen jälkeen alkaa uusi satu, ja alamme seurata mini-Proppeneitä”, Daniel Redén sanoi.
Stall Nikkanen Oy:n ja MP Silva Oy:n Short In Cash otti kolmannen peräkkäisen voittonsa Klass I -finaalissa. Björn Goop päästeli johtopaikalle ennen kierroksen täyttymistä. Short In Cash oli omaa luokkansa ja voitti 250 000 kruunua ajalla 12,8a/2140m.
Omistajilla oli selvä suunnitelma, joka kerrottiin voittajakehässä: ”555 päivää on aikaa suureen tavoitteeseen, se on vuoden 2021 Prix d’Amerique”. ”Pilkettä pitää olla silmäkulmassa ja tavoitteita”, Goop totesi. ”En ollut ihan tyytyväinen hevoseen viikolla, mutta tänään jo lämmityksessä se oli oma itsensä. Ajoin ajoissa eteenpäin. Maalissa oli voimia jäljellä. Nyt Short In Cash meni divisioonissa eteenpäin, ja sarjoja pitää katsella tarkasti”. Zizou oli maalissa kahdeksas
Adrian Kolgjinin Tae Kwon Deo kiri vahvasti porukan perältä voittoon 4-vuotislähdössä. 250 000 kruunua tuli ajalla 11,8a/2140m. Muscle Hillin poika voitti heinäkuussa Sprintermästarenin.