Voittajakehässä oli tungosta ja puheensorinaa riitti, kun Antti Mykkäsen kimpan täyssisarukset Miss Golden Quick ja Mr Golden Quick ottivat 100 000 ja 125 000 kruunun ykköset Bodenin V75-ravien alku-illassa. Sisarusparia ajoi Santtu Raitala, ja niiden valmentaja on Mika Haapakangas. 

Kuusivuotias Miss Golden Quick sai hyvän paikan toisessa ulkoparissa ja kipaisi helposti muista ohi lopussa. Voittoaika oli 14,3/2160 metriä. Velipoika Mr Golden Quick juoksi V75-avauksessa, jonka suursuosikki oli Båthin tallin luonnikas Very Kronos. Erik Adielsson ei onnistunut hillitsemään oria lähtökiihdytyksessä, ja laukka tuli ensimmäisessä kaarteessa. Santtu Raitala lähti kolmannelle viimeisellä takasuoralla ja Mr Golden Quick punnersi kolmannella vielä loppukurvinkin. Väsymätön viisivuotias ruuna jyräsi loppusuoralla viiden mitan eron muihin ja voitti ajalla 13,2a/2140 m. Tuomas Pakkanen ajoi George Birdlandin kolmanneksi ajalla 13,9a.

Petri Salmelan Eurythmic Sisu tuli maaliin yllätysykkösenä 4-vuotislähdössä. Sen kamppaili tallikaveri Hesiodin kanssa ja käänsi tilanteen kaulanmitalla edukseen. Molemmat saivat ajan 12,1a/1640 m. Petteri Joki hallitsi kolmen kilometrin kisaa Three Man Stable Oy:n  Only Eyes Brolinella. Kakkossijan jakoivat Toni Granathin ajama Dominum, jota valmentaa osaomistaja Mirva Haavikko, ja Per Lennartssonin saksalainen Sambuco. Montélähtö meni Mauri Jaaran valmentamalle ja KAJ-Tallin omistamalle Walk A Milelle, jota ohjasti Erica Guldhag. Voitto tuli kovalla volttituloksella 13,7/1640 m.