Suomalaistähti Ranch Kelly ja Hannu Torvinen eivät päässeet kosketuksiin kärkihevosten kanssa pitkällä 2850 metrin matkalla Pariisin Vincennesissä maanantai-iltapäivällä. Voiton vei Nicolas Enschin tamma Cavalleria ajalla 13,2.

Torvinen otti lähdön varovaisesti, valjakko jäi porukan perille, jossa Ranch Kelly ravasi pääosin kolmatta rataa. Kärki piti reipasta vauhtia, eikä vetäviä selkiä ilmaantunut parijonosta missään vaiheessa.

Cavalleria on se tamma, joka tuli Bold Eaglen vanavedessä maaliin lokakuun lopussa ajetussa Grand Prix du Centre-Estissä Feursissa. Suosikki, Jean-Michel Baziren Ble du Gers oli toinen, ja Franck Nivardin ajama Carabinieri kolmas.

PMU:n  mukaan Ranch Kelly tuli maaliin jonon häntäpäässä ajalla 15,4, mutta se hylättiin. Ilmeisesti syynä oli kärryjen käyminen radan reunapaalujen sisäpuolella loppukaarteessa.

Päivitys klo 17.31: Hannu Torvisen kommentti:”Otin lähdön varovaisesti, ettei tule laukkaa. Sitten matkalla mentiin niin hiljaa, että koetin ajaa eteenpäin, mutta ei se tuottanut mitään tulosta. Ajo meni huonosti, eikä Kellylläkään ollut paras päivä.”

Lähtöä katsomaan pääset tästä linkistä

Päivitys ti 13.11. klo 13.25: Jean Michel Bazire taiteili kolarin jälkeen kärryillä maaliin maanantain 7. lähdössä.

Equidian Youtube-video tapahtumasta